Sem Tanja Antonič Svetina, univerzitetna diplomirana pravnica, z opravljenim pravniškim državnim izpitom. Mediatorka v družinskih, gospodarskih in potrošniških sporih, mojstrica pogajanj. Po naravi večna optimistka, vendar tudi sama v zadnjih letih velikokrat v situacijah, kjer sem morala uporabiti in preizkusiti v praksi vso pridobljeno teoretično znanje.

Zato bom z vami delila ne samo teoretične izkušnje, ampak tudi izkušnje, ki sem jih pridobila pri reševanju svojih lastnih izzivov. Ne pristajam na stavek »ni mogoče« ali »se ne da«, kljub temu, da se zavedam, da nam včasih enostavno zmanjka moči. Zmanjka volje. Zato sem tukaj jaz, da vam podam roko ali včasih tudi brcnem v … saj veste kam 😁.

Sem zelo realna zato vem, da z enakimi ravnanji in delovanjem pridemo do enakih rezultatov in da je ključ rešitve jasnost. In če bi želeli drugačne rezultate v vašem življenju predvsem pa občutek mirnosti in pomirjenosti sem tu, da s skupkom različnih znanj pomagam na vaši poti do miru v vaši duši in širokega nasmeha 😁.

Za razreševanje konfliktov znotraj vas s pomočjo coachinga oziroma facilitacije, pri konfliktih z osebami okoli vas, pa s pomočjo mediacij. Ker sem zagovornica celostnih rešitev in verjamem v sodelovanja, vas povežem tudi s specialisti posameznih področij, katerih storitve sem preizkusila na lastni koži oziroma jim osebno zaupam.

Moj moto je: Najdi pot in ne izgovora.